Meubelmakerij Vos
Massief houten keukens en meubelen
op maat gemaakt.

Klik op de foto voor navigatieknoppen.

Allernieuwste keuken in onze showroom

Maandenlang hebben we hard gewerkt om wederom een nieuwe keuken voor onze showroom te vervaardigen. Een robuuste keuken met toch ook een rustige, sfeervolle uitstraling, voorzien van de nieuwste segmenten betreffende afwerking, kleur, werkblad, structuur van het hout, de laden en de mogelijkheden hiermee, inbouwapparatuur enz. (zie verder op deze pagina)


De delen van het geheel:

De afwerking en de kleur.

Deze gedusselde keuken is afgewerkt in één van de allernieuwste beitsen, die er voor zorgt dat het rustieke eiken hout met zijn natuurlijke tekening, waar deze keuken van gemaakt is, een hele eigentijdse, sfeervolle, natuurlijke uitstraling krijgt. Van deze nieuwe beitskleuren (zie de afbeelding hier onder) hebben wij maar liefst 28 verschillende kleurtinten beschikbaar, boven op het grote scala aan kleuren die wij al in ons programma hebben. Is dit niet de kleur waar u voor zou kiezen? Elke door ons op maat gemaakte keuken kan ook in een gedekte kleur (bijvoorbeeld een Farrow&Ball kleur) naar uw wens worden gespoten.


Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

Het werkblad.

Voor deze keuken hebben we gekozen voor een werkblad van graniet met een iets ruwe afwerking. Granieten werkbladen zijn in vele kleuren en afwerkingen door ons te leveren, evenals werkbladen van composiet, terrazzo en hout. De (onderbouw)-spoelbak die in de keuken is gemonteerd is van hetzelfde materiaal gemaakt als het werkblad zelf, met daarachter de allernieuwste Quoocker Front kraan.


Nieuwe keuken showroom met werkeiland van Meubelmakerij Vos
Nieuwe keuken showroom spoelbak en mengkraan van Meubelmakerij Vos
Werkeiland met geintegreerd stopcontact van Meubelmakerij Vos
Werkeiland met geintegreerd stopcontact van Meubelmakerij Vos

De tekening van het hout.

De keuken is vervaardigd van rustiek eiken hout met zijn natuurlijke tekening. Deze tekening komt nog meer tot zijn recht doordat het hout handmatig gedusseld is. Door het dusselen krijg je een soort van oppervlakte vergroting, waardoor je meer hout ziet en de keuken robuuster lijkt. Voor de deur -en ladefronten hebben wij brede eiken delen gebruikt, om zo meer het hout te blijven zien. Bovendien zijn alle delen die boven elkaar geplaatst zijn uit één deel gehaald, zodat de tekening doorloopt in deze afzonderlijke delen, waardoor het als het ware weer één geheel wordt (zie onderstaande afbeeldingen). Wij hebben voor deze keuken gekozen voor rustiek eiken hout. Wat betreft de tekening in het hout. U kunt er bij ons ook voor kiezen om foutloos hout te nemen. Of voor eiken hout met een grovere uitstraling, meer noesten en scheuren. Of noesten, noestjes en geen scheuren, scheurtjes, of andersom. Dus van licht rustiek, tot heel zwaar rustiek en alles wat daar tussen valt. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de zichtdelen van uw keuken samen met ons samen te stellen. Ook kunnen we uw keuken maken van een andere houtsoort, zoals kersen, essen, esdoorn.


Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)
Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

De laden.

Voor de geleiding van de laden gebruiken wij soft-close ladegeleiders van het merk Blum. Kwalitatief en betreffende de mogelijkheden de beste die er voor ons bestaan. Standaard is het gewicht dat deze ladegeleider kan dragen al hoog, namelijk 40 kilogram. Voor grotere laden die zwaar "beladen" kunnen worden gebruiken we het zwaardere type ladegeleider van het merk Blum. Deze heeft een draagvermogen van 60 kilogram! De constructie van de ladegeleider is zo ontwikkeld, dat deze niet zichtbaar is als men de lade open opent. Voor de constructie van de houten laden zelf maken we gebruik van de van oudsher oerdegelijke zwaluw/staart verbinding (zie afbeelding hieronder). De diepte van de laden is variabel enaangepast aan de ruimte die er is. We proberen altijd de diepte van de laden optimaal te gebruiken. In deze keuken komen zelfs laden voor van 75 cm diep! (Zie de afbeelding met de 3 laden boven elkaar).


Nieuwe keuken showroom met werkeiland van Meubelmakerij Vos
Laden met zwaluwstaart verbinding
 van Meubelmakerij Vos

De laden onder de spoelbak.

In deze nieuwe keuken in onze showroom hebben wij onder de spoelbak ruimte gecreëerd om hier nog een lade te plaatsen. Onder deze lade bevind zich nog een grote lade, waar ruimte is voor afvalemmers. Op de afbeelding hieronder is te zien dat in deze lade twee afvalemmers geplaatst zijn, elk met een inhoud van 13 liter, met daar naast nog ruimte om spullen op te bergen.


Nieuwe keuken showroom met la onder de spoelbak van Meubelmakerij Vos
Nieuwe keuken showroom met afvalemmers in de la van Meubelmakerij Vos

Meer mogelijkheden met de laden.

De indelingen van de laden kunt u zelf bepalen naar uw wensen. Of het nu bestekverdelingen in de bovenste laden zijn, of een indeling in de hogere, grotere laden. Op de afbeeldingen hieronder is te zien hoe er gebruik wordt gemaakt van binnen laden achter een hoge lade. Voor de rust in de keuken, en om de lijnen en harmonie in de keuken te houden, is het soms mooier drie laden onder elkaar te doen lijken als een deur.


Besteklaindeling in nieuwe keuken showroom met werkeiland van Meubelmakerij Vos
Besteklaindeling in nieuwe keuken showroom spoelbak en mengkraan van Meubelmakerij Vos
La met vakken in keuken van Meubelmakerij Vos
Werkeiland met geintegreerd stopcontact van Meubelmakerij Vos

De inbouwapparatuur.

De inbouwapparatuur die we in deze keuken hebben geïnstalleerd is Studioline inbouwapparatuur van de nieuwe Line van Siemens. Studioline inbouwapparatuur is alleen verkrijgbaar bij de keukenvakhandel. Vanaf december 2018 zijn wij officieel dealer van deze Studioline inbouwapparatuur geworden. Hier volgt een overzicht van de inbouwapparatuur in deze keuken:


Industriele eiken keuken van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

In de hoge wand is helemaal links een koelkast zonder vriesvak geinstalleerd achter de deur. Deze koelkast bied de mogelijkheid je verse etenswaren tot drie keer langer vers te houden met het vershoudsysteem. HyperFresh Premium 0 graden Celcius biedt een speciale vershoudlade voor groente en fruit met een optimale luchtvochtigheid en temperatuur. Daarnaast is er een extra 0 graden-vershoudlade speciaal voor vis en vlees. Met afzonderlijke lades houdt je de etenswaren zo vers mogelijk en blijven geuren gescheiden. (typenummer KI81FSDE0). Hiernaast vervolgens een bakoven met een TFT-Touchdisplay: Je oven het werk laten doen! Kijk jij ook continue in je oven om te controleren of je gerecht al klaar is? Deze oven heeft voorgeprogrammeerde bak- en braadresultaten die de ideale bereiding garanderen. Selecteer eenvoudig je gerecht en laat de ovensensoren het proces automatisch regelen. Je kan zelfs het gewenste resultaat instellen van vooraf ingestelde suggesties. De oven past automatisch de juiste instellingen toe en schakelt zichzelf uit indien je gerecht klaar is. Zo kan jij je focussen op andere dingen. In de toekomst kunnen meerdere progamma,s worden gedownload: vVerbind je oven simpelweg met de Home Connect app. Met de Home Connect functie bedient u uw oven waar u ook maar bent en wanneer! (typenummer HB936GAB1). In het midden boven aan bevind zich de zeer luxe compacte espresso koffievolautomaat met Home Connect en een vaste wateraansluiting. Water handmatig bijvullen behoort tot het verleden. (typenummer CT918L1D0). In het midden onder de koffieautomaat bevind zich een multi-functionele warmhoudlade. (typenummer BI910C1B1). Vervolgens is er helemaal rechts een bakoven met magnetronfunctie geinstalleerd. Ook deze oven is voorzien van een TFT-Touchdisplay en Home Connect. (typenummer HM978GNB1). Op de afbeelding is goed te zien dat de ovens met daar tussen in de koffieautomaat en warmhoudlade, geheel in "lijn" zijn geplaatst.


Vaatwasser in nieuwe keuken showroom met la onder de spoelbak van Meubelmakerij Vos
Vaatwasser in nieuwe keuken showroom van Meubelmakerij Vos

Op bovenstaande afbeelding is de ingebouwde vaatwasser (typenummer SX63H800UE) te zien. Een large vaatwasser, een extra hoog model, met meer ruimte.


Combi air kookplaat met afzuiging bij Meubelmakerij Vos, 
Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)
Combi air kookplaat met afzuiging bij Meubelmakerij Vos, 
Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

Tot slot de inductiekookplaat met daarachter de geintregeerde glassdraftAir afzuiging. Deze 90 cm brede luxe inductiekookplaat is links en rechts voorzien van flexzones en Home Connect. (typenummer EX977NVV6E) De geintrgeerde glassdraftAir afzuiging is in deze keuken voorzien van een recirculatieset, zodat de lucht kan worden uitgeblazen via de plint aan de onderzijde van de keuken. Dit type heeft uitstekende afzuigprestaties dankzij IQdrive en Guided Air technologie. Met de nieuwe glassdraftAir kijk je vrijuit naar jouw open woonruimte. Guide Air zorgt voor een gordijn van lucht achter het glas voor een krachtige en stille afzuiging rondom elke kookzone. Hiermee is de luchtin jouw keuken gegarandeerd schoon. (typenummer LD98WMM66)


Nieuwe keuken in onze showroom.

Moderne rustieke keuken in onze showroom.

Opruiming showroommodellen meubelen


Meubelmakerij Vos
Hornsedijk 3
9528 PK Buinen
Tel: 0599-212573

info@meubelmakerijvos.nl

Openingstijden showroom:
Donderdag en vrijdag:
09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag:
10.00 tot 17.00 uur.
Graag op afspraak.


Webdesign:
Koos Vos
Hendrik Jan Jager
© Meubelmakerij Vos