Meubelmakerij Vos
Massief houten keukens en meubelen
op maat gemaakt.

Klik op de foto voor navigatieknoppen.

Nieuwe keuken in onze showroom

Verheugd, blij en met gepaste trots kunnen wij eindelijk meedelen dat de realisatie van een nieuwe keuken in onze showroom werkelijkheid is geworden. Met vreugde hebben wij hier met zijn allen aan gewerkt. Een keuken met een rustige, sfeervolle uitstraling, voorzien van de nieuwste segmenten betreffende afwerking, kleur, werkblad, structuur van het hout, de laden en de mogelijkheden hiermee, inbouwapparatuur enz. (zie verder op deze pagina)


De delen van het geheel:

De afwerking en de kleur.

Deze greeploze keuken is afgewerkt in één van de allernieuwste beitsen, die er voor zorgt dat het licht rustieke eiken hout met zijn natuurlijke tekening, waar deze keuken van gemaakt is, een hele eigentijdse, sfeervolle, natuurlijke uitstraling krijgt. Van deze nieuwe beitskleuren (zie de afbeelding hier onder) hebben wij maar liefst 28 verschillende kleurtinten beschikbaar, boven op het grote scala aan kleuren die wij al in ons programma hebben. Is dit niet de kleur waar u voor zou kiezen? Zoals gewoonlijk kan elke door ons op maat gemaakte keuken ook in een gedekte kleur (bijvoorbeeld een RAL-kleur) naar uw wensen worden gespoten.


Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

Het werkblad.

Voor deze keuken hebben we gekozen voor een werkblad van composiet (een technisch vervaardigd product met een combinatie van gerecycled graniet, hars en kwarts, met vrijwel dezelfde eigenschappen als graniet). Composieten werkbladen zijn in vele kleuren en afwerkingen door ons te leveren, evenals werkbladen van graniet, terrazzo en hout. De (onderbouw) -spoelbak (merk: Franke. type Sirius SID 110-50) die in de keuken is gemonteerd is vervaardigd van carbon (extreem dunne vezels van koolstof). Een spoelbak van hoge kwaliteit met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. In het werkblad zelf is een viervoudig stopcontact geïntegreerd, met als "dekseltje" hetzelfde materiaal als het hele werkblad. Praktisch en elegant.


Nieuwe keuken showroom met werkeiland van Meubelmakerij Vos
Nieuwe keuken showroom spoelbak en mengkraan van Meubelmakerij Vos
Werkeiland met geintegreerd stopcontact van Meubelmakerij Vos
Werkeiland met geintegreerd stopcontact van Meubelmakerij Vos

De tekening van het hout.

De keuken is vervaardigd van licht rustiek eiken hout met zijn natuurlijke tekening. Voor de deur -en ladefronten hebben wij brede eiken delen gebruikt, om zo meer het hout te blijven zien. Bovendien zijn alle delen die boven elkaar geplaatst zijn uit één deel gehaald, zodat de tekening doorloopt in deze afzonderlijke delen, waardoor het als het ware weer één geheel wordt (zie onderstaande afbeeldingen). Wij hebben voor deze keuken gekozen voor licht rustiek eiken hout. Wat betreft de tekening in het hout. U kunt er bij ons ook voor kiezen om foutloos hout te nemen, of voor eiken hout met een grovere uitstraling, meer noesten, noestjes en scheuren, scheurtjes. Of wel noesten, noestjes en geen scheuren, scheurtjes, of andersom. Dus van licht rustiek, tot heel zwaar rustiek en alles wat daar tussen valt. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de zichtdelen van uw keuken samen met ons samen te stellen. Ook kunnen we uw keuken maken van een andere houtsoort, zoals kersen, essen, esdoorn of grenen.


Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)
Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

De laden.

Voor de geleiding van de laden gebruiken wij soft-close ladegeleiders van het merk Blum. Kwalitatief en betreffende de mogelijkheden de beste die er voor ons bestaan. Standaard is het gewicht, dat deze ladegeleider kan dragen al hoog, namelijk 40 kilogram. Voor grotere laden die zwaar "beladen" kunnen worden gebruiken we het zwaardere type ladegeleider van het merk Blum. Deze heeft een draagvermogen van 60 kilogram! De constructie van de ladegeleider is zo ontwikkeld, dat deze niet zichtbaar is als men de lade open opent. Voor de constructie van de houten laden zelf maken we gebruik van de van oudsher oerdegelijke zwaluw/staart verbinding (zie afbeelding hieronder).


Nieuwe keuken showroom met werkeiland van Meubelmakerij Vos
Laden met zwaluwstaart verbinding
 van Meubelmakerij Vos

De laden onder de spoelbak.

In de nieuwe keuken in onze showroom hebben wij onder de spoelbak ruimte gecreëerd om hier nog een lade te plaatsen. Onder deze lade bevind zich nog een grote lade, waar ruimte is voor eventueel afvalemmers. Op de afbeelding hieronder is te zien dat in deze lade drie afvalemmers geplaatst zijn, elk met een inhoud van 21 liter.


Nieuwe keuken showroom met la onder de spoelbak van Meubelmakerij Vos
Nieuwe keuken showroom met afvalemmers in de la van Meubelmakerij Vos

Meer mogelijkheden met de laden.

De indelingen van de laden kunt u zelf bepalen naar uw wensen. Of het nu bestekverdelingen in de bovenste laden zijn, of een indeling in de hogere, grotere laden. Wat ook handig kan zijn voor het opladen van uw mobiele telefoon of andere apparatuur is het stopcontact in de la zelf en hier een apart vak voor te hanteren. Op de afbeeldingen hieronder is te zien hoe er gebruik wordt gemaakt van binnen laden achter een hoge lade. Voor de "rust" in de keuken, en om de "lijnen" en "harmonie" in de keuken te houden, is het soms mooier drie laden onder elkaar te doen lijken als een deur.


Besteklaindeling in nieuwe keuken showroom met werkeiland van Meubelmakerij Vos
Besteklaindeling in nieuwe keuken showroom spoelbak en mengkraan van Meubelmakerij Vos
La met vakken in keuken van Meubelmakerij Vos
Werkeiland met geintegreerd stopcontact van Meubelmakerij Vos
Laden achter la in werkeiland van Meubelmakerij Vos
Laden achter la in werkeiland van Meubelmakerij Vos

De inbouwapparatuur.

De inbouwapparatuur die we in deze keuken hebben geïnstalleerd is Studioline inbouwapparatuur van Siemens. Studioline inbouwapparatuur is alleen verkrijgbaar bij de keukenvakhandel. Vanaf december 2018 zijn wij officieel dealer van deze Studioline inbouwapparatuur geworden. Hier volgt een overzicht van de inbouwapparatuur in deze keuken:


Nieuwe beitskleuren van Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

In de hoge wand is helemaal links een koelkast zonder vriesvak geïnstalleerd achter de deur (typenummer KI41RSD30). Hiernaast vervolgens een compacte bakoven met magnetronfunctie en Home Connect. Met Home Connect bedient u uw oven waar u ook maar bent en wanneer! (typenummer CM936GAB1). en hier weer naast een compacte bakoven met stoom met vaste wateraansluiting. (typenummer CS958GDD1). Op de afbeelding is goed te zien dat de ovens geheel in "lijn" zijn geplaatst.


Vaatwasser in nieuwe keuken showroom met la onder de spoelbak van Meubelmakerij Vos
Vaatwasser in nieuwe keuken showroom met afvalemmers in de la van Meubelmakerij Vos

Op bovenstaande afbeelding is de ingebouwde vaatwasser (typenummer SN858D02PE) te zien. De vaatwasser is voorzien van het "open assist" systeem. Je duwt licht tegen de frontdeur aan en de vaatwasser opent automatisch. Als accessoire kan er boven in de vaatwasser een besteklade, de Vario drawer Plus (typenummer SZ73611) geplaatst worden.


Combi air kookplaat met afzuiging bij Meubelmakerij Vos, Hornsedijk 3, 9528 PK Buinen(Drenthe)

Tot slot de kookplaat. De combiAir inductiekookplaat (typenummer EX877LX67E ) met afzuiging op de plaat zelf. De afzuiging kan zowel extern (afvoer naar buiten), als intern (met de optionele recirculatie Startset, (typenummer HZ9VRUDO) in de keuken zelf aangesloten worden. De filters vervangen (ongeveer één keer per jaar) van de recirculatie Startset is geen grote klus. De onderste lade onder de kookplaat, waar achter het filter zich bevind, is gemakkelijk uit te nemen door het handige kliksysteem.


Onze showroom is wegens vakantie gesloten.

Nieuwe keuken in onze showroom.

Moderne rustieke keuken in onze showroom.

Opruiming showroommodellen meubelen


Meubelmakerij Vos
Hornsedijk 3
9528 PK Buinen
Tel: 0599-212573

info@meubelmakerijvos.nl

Openingstijden showroom:
Donderdag en vrijdag:
09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag:
10.00 tot 17.00 uur.
Graag op afspraak.


Webdesign:
Koos Vos
Hendrik Jan Jager
© Meubelmakerij Vos